VII. Kutyaetológia konferencia, 2019

2019. november 16.

ELTE TTK, Budapest, XI. Pázmány Péter sétány 1/c, Bolyai terem (352 fő, földszint)

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció kb. egy hónappal az esemény előtt nyílik meg, kérjük, látogasson vissza később.

Fotók a 2018-as konferenciáról: https://photos.app.goo.gl/JB2JgBQNywTrtohj6

Kétségtelenül a kutyagazdák a legnagyobb támogatói az 1994-ben alapított, nemzetközi hírű MTA-ELTE Családi Kutya Kutatási Programnak, akik mindvégig önként, ellenszolgáltatás nélkül vettek részt kutyáikkal a viselkedéstesztekben. A kísérletekből írt szakcikkek viszont gyakran csak évekkel később jelennek meg, az angol szakszöveg viszonylag nehezen érthető, így a résztvevők sokszor nem is értesültek róla, hogy mi lett a végeredménye a közreműködésükkel zajlott teszteknek. Ezért – az MTA Magyar Tudomány Ünnepe sorozatán belül – 2013 óta minden év novemberében konferenciát szervezünk, ahol magyarul, ingyenesen és közérthetően ismerkedhet meg bárki az utóbbi egy évben megjelent publikációinkkal. Előadóink az ELTE és az MTA kutatói és doktoranduszai. Szervező: Kubinyi Enikő.

A programot körülbelül egy hónappal az esemény előtt véglegesítjük, kérjük, látogasson vissza később.

Helyszín: ELTE TTK Déli Tömb, Budapest, 1117, Pázmány P. s. 1/c, földszint, Bolyai terem. Parkolás ingyenes az épület melletti nagy parkolóban.

sdr

A belépés ingyenes. A költségek fedezésére kérjük, aki teheti, támogassa rendezvényünket 1000, 2000 Ft-tal vagy akár nagyobb összeggel!

Magyar Etológia Alapítvány, OTP 11709002-20650456, hunetholfound@gmail.com

A Purina tápcsomagokat ajándékoz a résztvevőknek.

Korábbi konferenciák:

Kutyaetológia konferencia