Magyar Etológus Társaság – MET 2017 Konferencia

Magyar Etológus Társaság – MET 2017 Konferencia

Kedves Etológusok, Tisztelt Viselkedéskutató Kollégák!

A Magyar Etológiai Társaság 2017-ben is megrendezi (immár sorrendben 19. alkalommal) a magyar viselkedéskutatás legrangosabb éves seregszemléjét, a MET Konferenciát. A MET idei vezetősége és a Szervezőbizottság nevében nagy örömmel és sok szeretettel meghívjuk mind a fiatal, mind pedig a tapasztalt kutató-generációt, hogy a konferencia színvonalát emelő, legújabb kutatási eredményeiket bemutató előadásaikkal, posztereikkel vegyenek részt e nagy hagyományokkal bíró rendezvényen. A konferencia nemcsak az elmúlt év tudományos “termésének” szemlézését, hanem az etológia hazai művelőinek, élenjáró műhelyeinek integrálását, a viselkedéskutatás mindinkább szerteágazó területeinek közeledését, összefogását is szolgálja. A program megalkotásakor, a meghívott előadók kiválasztásakor a Szervezők azon kívánságát igyekeztünk érvényre juttatni, hogy egyszerre villantsuk fel a magyar etológia örvendetes sokszínűségét, illetve e sokszínűség megőrzésének szükségét.

A MET 2017 Konferencia regisztrációs honlapja, melyen egyúttal minden szükséges információ megtalálható:  http://metkonferencia2017.elte.hu/

A regisztrációs honlap magyar és angol nyelven is elkészült, kérjük a magyar kollégákat, hogy az Intézményükben jelenleg dolgozó külföldi vendég diákokkal, munkatársakkal is osszák meg az információt, mivel a Konferencián az ő esetleges részvételükre is számítunk.

Baráti üdvözlettel a MET 2017 Konferencia vezetősége és szervezői:

Dr. Pongrácz Péter (MET Elnök)
Abdai Judit, Fazekas Emese, Lehoczki Fanni, Morvai Boglárka, Temesi Andrea
ELTE Etológia Tanszék

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.