Hogyan öregednek a kutyák? – nyereményjáték

Hogyan öregednek a kutyák? – nyereményjáték

Bri_Karacsonyi_KriszinaElkészült a Szenior Családi Kutya Program Hogyan öregednek a kutyák? című tudományos kérdőíve. Szeretnénk megismerni a kutyák aktuális egészségi és mentális állapotát, valamint a közvetlen környezetük jellegzetességeit, amelyek befolyásolhatják az öregedésüket. A kérdőívet fiatal kutyákról is ki lehet tölteni, mert a fiatal és idős kutyák közötti viselkedéskülönbségeket szeretnék feltárni. Az összes kérdésre választ adók között kutyatápot és a Csányi Vilmos Kutyaakadémiája című könyvet sorsoljuk ki!

Kérjük, mindenképpen töltse ki a TELJES kérdőívet, ha Ön a hosszútávú vizsgálatra is jelentkezett!
Ígérjük, a soron következők sokkal rövidebbek lesznek 🙂

Első lépésként a magyarországi kutyapopuláció felmérése a célunk, de a későbbiek folyamán nemzetközi kutatássá bővítjük a kérdőíves vizsgálatunkat. Örömmel fogadjuk azok jelentkezését, akik nagy külföldi gazdacsoportnak tudják elküldeni a kérdőívet, esetleg a fordításban is tudnak segíteni.

Akik kitöltötték a Jelentkezési kérdőívünket, azok számára lesznek már ismerős kérdések. A Jelentkezési kérdőív kitöltésével rengeteget segítettek nekünk abban, hogy lássuk milyen kutyákra számíthatunk, és milyen közösségi programok érdekelnék a gazdákat.
A Hogyan öregednek a kutyák? kérdőívünk már a tudományos kutatás részét képezi. Ahhoz, hogy a kitöltők adatait egységesen tudjuk elemezni, fontos, hogy mindenki kitöltse a teljes kérdőívet, akkor is, ha korábban már megadta a kutyája alapadatait máshol.
Elnézést kérünk azoktól, akiknek így kétszer kell megválaszolni pár kérdést, de ne feledjék, a teljes kérdőívet kitöltők között Farmina kutyatápot és a “Csányi Vilmos Kutyaakadémiája” című könyvet sorsoljuk ki.

Farmina_logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.