A Nestlé Hungária Kft. támogatása

A Nestlé Hungária Kft. támogatása

Tanszékünk Családi Kutya Programjának kutatásaiban nélkülözhetetlen szerepet töltenek be azok a lelkes gazdák és kutyáik, akik időt, fáradtságot nem sajnálva vesznek részt viselkedéstesztjeinkben. Bizonyos vizsgálatokhoz többször be kell fáradni tanszékünkre egy-egy gazda-kutya párosnak, a kutatásban való részvételhez ugyanis a kutyák heteken át történő tréningezése szükséges, mely során megtanulnak például érintőképernyőt használni vagy az MRI szkennerben mozdulatlanul hasalni. A tréningek fokozatosságra és motivációra épülnek. Sokszor egy hétköznapi feladathoz képest több türelemre és bizalomra van szükség, illetve dicséretre, játékra és jutalomfalatokra mindenképp. Fontosnak tartjuk, hogy kutya és gazdája fáradozásait honoráljuk valamilyen jelképes, de hasznos ajándékkal.

A Nestlé Hungária Kft. (Purina) a napokban jókora adománycsomaggal járult hozzá munkánk sikeréhez. Ezt követően gazdinak és kutyának kifejezhetjük hálánkat, változatos Purina tápminták formájában.

Bízunk benne, hogy így még nagyobb kedvvel jönnek a gazdák, szeretettel várjuk őket! Aktuális tesztjeinket oldalunkon és ITT hirdetjük.

Ezúton is nagyon köszönjük a támogatást!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.